Pick Up idees 2La Jornada Pick Up Idees és una iniciativa del Centre per a la Qualitat i la Innovació Docent (CQUID), de la Universitat Pompeu Fabra. La primera d’aquestes jornades es va celebrar a la UPF (2011) i es va centrar en reconèixer formats multimèdia de presentacions.

La Pick Up Idees organitzada pels Serveis per a l’aprenentatge de l’Àrea de Tecnologia Educativa de la Universitat Oberta de Catalunya, i es vacentrar en proporcionar experiències didàctiques i ampliar els coneixements dels docents sobre la utilització educativa dels vídeos.

Pick Up Idees 2 és una acció educativa dirigida al col·lectiu docent interessat en ampliar els seus coneixements, didàctics i de domini tècnic, sobre la utilització pedagògica del vídeo dins dels processos d’ensenyament­aprenentatge Al 2013 a la Universitat Autònoma de Barcelona serà l’encarregada d’organitzar la que serà la tercera jornada Pick Up Idees (amb una temàtica educativa encara per determinar però que ben segur serà molt interessant i útil dins del desenvolupament professional docent)

Dia, hora i localització Dimecres, 20 de novembre del 2012 ­09:45­14:00 hores

Cosmocaixa (sala Àgora). Carrer d’Isaac Newton, 26. 08022. Barcelona