Pick Up Idees 3La tercera edició de la PICK UP IDEES es va fer a la UAB i va tenir com a objectiu fer conèixer a la comunitat universitària l’experiència de la UAB en relació als cursos MOOC (Massive Online Open Courses). El passat 11 de desembre. 

La UAB és la primera universitat de tot l’Estat que ofereix cursos MOOC a escala internacional en una plataforma de gran prestigi com és Coursera amb 2,8 milions d’usuaris.

PROGRAMA DE LA JORNADA

Durant la jornada es presentaran les funcionalitats docents de Coursera, així com el procés d’elaboració i implementació d’un curs MOOC, emfatitzant en les experiències actuals dels cursos MOOC_UAB ja implementats (Egiptologia i Pre-calculus). Tanmateix, s’obrirà un espai de debat i reflexió entorn l’impacte, les oportunitat i les conseqüències d’aquesta nova modalitat formativa, així com la visió dels estudiants.

La jornada es farà el dimecres 11 de desembre a la sala d’actes del Rectorat de la UAB, de 9,30 a 14 hores i també es retransmetrà en directe via streaming. Twitter: @Pickupidees3